facebook

Billige elbiler

For mange har en af de største årsager til fravælgelse af elbiler været, at de er for dyre i indkøb, men med det stigende udvalg af elbiler er det blevet nemmere for flere at skifte over til at køre på el. En elbil behøver nødvendigvis ikke være dyr, men prisen for at vælge en af de billigere elbiler er, at rækkevidden forkortes.

Billig elbil - kan det betale sig?

Den største forskel prisen gør for elbiler er i forhold til størrelsen på batteriet. Jo billigere elbilen er, jo mindre et batteri har den, hvilket automatisk resulterer i, at bilens rækkevidde på en opladning forkortes.

Generelt har elbiler et ry for at køre rigtig godt, og selvom elbiler er dyrere i indkøb, er de på den lange bane en del billigere i drift. Med lavere omkostninger til både drift og afgifter kan det derfor godt betale sig at købe en elbil.

Gode funktioner i elbiler

Udover de færre udgifter til drift, afgifter og service, får man en bil, som er bedre for miljøet og klimaet. Med en bil på el får du en lydløs og behagelig køreoplevelse, hvor du med automatgear ikke behøver at bekymre dig om gearskift. Derudover får du en bil, der er billigere i brug end andre biler.

Læs mere om fordele og ulemper ved elbiler her.

Hvilken elbil er bedst til prisen?

Den bedste elbil, kåret til Årets Bil i Danmark i 2022, er Hyundai Ioniq5. Her får man en elbil med en rækkevidde på over 500 km til en pris fra 355.000 kroner.

Hvad koster de billigste elbiler?

De billigste elbiler i Danmark koster fra omkring 140.000 kroner og op til 280.000 kroner. Her finder man et stort udvalg af elbiler fra en række af bilproducenter med en rækkevidde på mellem 230 og 440 kilometer. 

Elbiler hos Fleggaard Leasing

Overvejer du at lease en elbil? Her hos Fleggaard Leasing kan du blive klogere på udviklingen af elbiler samt forskellige fordele og ulemper. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med dine spørgsmål!