facebook

Den bedste hybridbil for dig

Hvilken hybridbil er den perfekte for dig? Ved køb af hybridbil har dit personlige kørselsmønster stor betydning, og med et voksende marked og en teknologi i konstant udvikling kan det være svært at danne sig et overblik over mulighederne.

Uanset om du søger en mindre hybrid-racer eller den bedste hybrid-familiebil, så er det en god idé at skille tingene lidt ad og tage stilling til dine krav og behov, før du beslutter dig.

Hvilken hybridbil skal jeg vælge?

Hvad vil det sige, at dit kørselsmønster har stor betydning? Generelt set kører en hybridbil markant længere på literen end en benzinbil, men hvis du f.eks. oftest kører på motorvej, så kan det sjældent svare sig at købe en traditionel hybridbil.

En hybridbil sparer meget brændstof ved lavere hastigheder, men har du brug for at køre længere strækninger, så er en plugin-hybridbil et bedre valg.

Hvilken hybridbil er bedst?

Plugin-hybridbilens fleksible profil har gjort, at den hurtigt er steget i popularitet blandt danskerne. Med en plugin-hybridbil får du hybridbilens brændstoføkonomi, samtidig med at dens forbrændingsmotor giver en meget længere rækkevidde.

Hvilke plugin-hybridbiler er bedst i test?

Ser man på rækkevidden for en fuld opladning, så kan den angivne rækkevidde på ren el godt variere lidt fra den virkelige. Dette kan f.eks. skyldes omstændigheder som vejr, vejens hældning, og om man har brug for at varme kabinen op.

FDM har testet rækkevidden på en fuld opladning for en lang række af de mest populære plugin-hybridbiler for at se, hvor langt de rent faktisk kan køre på ren el ude i den virkelige verden. Du kan se deres testresultater her. Er du interesseret i andet end rækkevidde på ren el, så kan det anbefales at tage et kig på Bilmagasinets foretrukne plugin-hybridbiler her.

Når du engang har fundet drømmebilen, så kan Fleggaard Leasing hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.