facebook

Hvem er vi?

En familieejet koncern


I 1926 åbnede Peter J. Fleggaard en lille tobaks-, kaffe- og kolonialhandel i Padborg i Sønderjylland. Byen var dengang en lille stationsby med blot et par tusinde indbyggere. ”Fleggaards Kolonialhandel” lå over for jernbanebygningen, og omsætningen hvilede stort set på de rejsende til og fra Padborg. 

I dag, 90 år efter grundlæggelsen, sidder tredje generation af familien Fleggaard ved roret, og Fleggaard er vokset til at være en af Danmarks største familieejede koncerner.

Fleggaard koncernen omsætter årligt for over 7 milliarder kroner og beskæftiger ca. 1.750 medarbejdere fordelt på 12 forskellige virksomheder. Koncernens aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel i grænsenære områder til grossisthandel og leasing af biler. Hertil kommer en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurationsbranchen samt onlinehandel.

Læs mere om Fleggaard Holding her.

 

Egentlig startede Fleggaard Leasing A/S for at forsyne koncernens egne medarbejdere med leasingbiler, men i 2006 kom vi på alles læber med vores nye koncept til privatleasing. 

I dag er vi et fuldblods leasingselskab, der er helt uafhængig af banksektoren. Vi bliver valgt som leasingpartner igen og igen, fordi vi har den mest omfattende produktpalette og fleksible løsninger, der kan tilpasses ethvert behov. Og så skader det heller ikke, at vi forstår at behandle vores kunder godt. Også efter underskriften er sat.

Hos os er du i centrum og vi flere end 50 engagerede medarbejdere, der står klar med en attraktiv leasingløsning til dig eller jeres virksomhed. Vi har allerede omkring 10.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag.

 

Fleggaard Auto A/S er en del af Fleggaard Leasing A/S. 

Fleggaard Auto ønsker at tilbyde kunderne attraktive biler med de bedste stamtavler; ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadeshistorik. Bilerne er brugte leasingbiler, der er nøje udvalgt fra Fleggaard Leasing, som kender alle sine biler indgående, da bilerne er blevet vedligeholdt professionelt hos udvalgte partnerværksteder igennem hele leasingperioden. Dette dybdegående kendskab kommer bilglade kunder til gode, når Fleggaard Auto håndplukker de allerbedste biler til bilhuset i Vejle.

Besøg Fleggaard Auto her.

 

Siden 1. januar 2019 har den velansete leasingvirksomhed, Focus Flex Leasing, været en del af Fleggaard koncernen som et datterselskab til Fleggaard Leasing. FOCUS flex leasing ligger i Hørsholm nord for København og har beskæftiget sig med leasing af biler i Danmark siden 2011. 

FOCUS flex leasing har et kendt brand og godt netværk særligt på det sjællandske marked. Selskabet er kendt for sin professionelle og personlige kundeservice, god sparring af engagerede medarbejdere og hurtige responstider, som er med til at sikre, at kunderne vælger FOCUS flex leasing som fast leasingpartner på både flex- og splitleasing.

Besøg Focus Flex Leasing her.