facebook

Ladestandere til elbil ved dit hjem

Elbiler er blevet utrolig populære i Danmark gennem de seneste par år. Det kommer naturligvis af, at når du vælger en elbil, så bidrager du til at støtte op om klimaet. Det bliver belønnet af regeringen med en billigere afgift og lavere udgifter ved at investere i en elbil.

Vil du vide mere om udviklingen på området, priseksempler samt fordele og ulemper, så læs mere her

Anbefaling: få en ladeboks monteret hjemme

Når du ejer en elbil, er det vigtigt at have nem og hurtig adgang til en ladestander. Derfor er det både oplagt og anbefalet at installere en ladestander i dit hjem. På denne måde har du altid adgang til at oplade din elbil, når du ikke bruger den.

Der findes i dag et hav af forskellige ladestandere til elbiler, som du kan anvende derhjemme. Det kan måske være svært at overskue og gennemskue, hvilken løsning der bedst kan betale sig for dig. Det kan vi måske gøre dig en smule klogere på.

Sådan vælger du den rette ladestander til en elbil

Uanset om du har en hybrid eller elbil, skal du tage stilling til, hvilken ladestander du ønsker at installere ved dit hus.

Her er økonomien noget af det første, som du skal tage stilling til. Priserne for en ladestander varierer i et bredt spænd, og der er naturligvis forskel på effekten af ladestanderen alt efter, hvad du betaler. De dyre ladestandere har som oftest en større effekt, så din elbil hurtigere bliver ladet op.

Vil du have et mere præcist billede af, hvilken ladestander der er den rette til dit behov og hvad den vil koste, så er du velkommen til at kontakte os.

Når du vælger en ladestander til en elbil til dit hjem, kan du med fordel vælge en abonnementsløsning. Dermed kan du for et fast beløb om måneden både oplade din bil hjemme og på de forskellige ladestationer rundt i hele landet. Alternativt betaler du efter KWh-forbrug. Det er dit kørselsbehov der er afgørende for, hvilken løsning der er bedst.