facebook

Ford Leasing 

Du kan let lease en Ford firmabil gennem Fleggaard Leasing, der, foruden stor kapacitet til bagage, godt miljømærke og effektivt forbrug af diesel, byder på stilrent design og smertefri kørsel ud til kunden, fx ved fremvisning af produkter. Ford har til alle tider været et bilmærke forbundet med prestige i forretningsmæssig sammenhæng, og du kan nu lade din virksomhed gøre godt indtryk i indkørslen med en af de flottere modeller.

Alt det til side tilbyder vi leasingkontrakter, der giver dig en fast månedlig udgift med mulighed for tilvalg af vores mange services, der gør Ford leasing mere bekvemt for dit firma og sikrer, at indtjeningen ikke tynges af uforudsete omkostninger ved bilpleje.

Se vores udvalg i Ford biler til erhvervsleasing her på siden – vi har en løsning, der passer til dig!

Gør leasing af Ford let med tilvalgte løsninger

Blandt vores services du kan tilvælge som en del af leasingkontrakten, tæller brændstofkortet, der giver dig bedre priser ved udvalgte tankstationer, vi samarbejder med, og adgang til bilvask og kør-videre produkter, så den daglige vedligeholdelse bliver lettere at håndtere. Udover det har vi flere samarbejdspartnere, der sikrer dig både gode priser og en solid service ved dækskifte og reparation af ruder.