facebook

Mercedes Erhvervsleasing

Med erhvervsleasing af din nye firmabil fra Mercedes får du en lang række fordele. Du slipper for at skulle betale det fulde beløb for bilen i første omgang. Det er en stor fordel i forhold til registreringsafgiften, hvor du betaler forholdsmæssig afgift i stedet for at betale hele afgiften på én gang.

Vælg mellem vores forskellige leasingmodeller

Du behøver heller ikke at stå for at administrere bilflåden. Det sørger vi for, hvis du ønsker det. Vi har også forhandlet gode priser på både erhvervsleasing af Mercedes og udstyr til modellerne, så du får den allerbedste pris. Kort sagt, der er masser af fordele for dig, når du vælger at erhvervslease din nye Mercedes-firmabil gennem Fleggaard Auto.    

Vi ved, at der stilles høje krav til erhvervsleasing i dag. Og vi ved, at der ikke er to virksomheder, der er ens. Derfor kan vi tilbyde dig forskellige leasingmodeller, så du kan finde den, der passer til din virksomhed. Vil du gerne lease nogle dyre luksusbiler, som eksempelvis Mercedes, til dine medarbejdere, så kan vi anbefale dig at kigge på vores flexleasingmodel. Har du spørgsmål til, hvilken model du skal vælge, så kontakt os endelig for professionel, individuel vejledning.