facebook

Tesla Model 3

En Tesla Model 3 er en elbil udover det sædvanlige. Med inddragelse af de nyeste teknologier inden for alt lige fra sikkerhedssystemer til batterikapacitet er du garanteret en firmabil, der vil blive din tro følgesvend i hverdagen. Tesla har formået at løfte niveauet for elbiler væsentligt og gøre dem attraktive og tilgængelige på tværs af kloden i løbet af ganske kort tid.

Få glæde af de mange fordele ved leasing af Ford Kuga Hybrid

Der er mange gode argumenter for, hvorfor du skal vælge Ford Kuga Hybrid leasing næste gang, du er på udkig efter en firmabil:

  • Reduceret støj - læn dig tilbage i sædet og nyd en køretur med reduceret støj, der gør det nemt at føre samtaler under din kørsel.
  • Miljøvenlig kørsel - styrk din virksomheds miljøprofil og besøg dine kunder og samarbejdspartnere med et bæredygtigt køretøj som dit visitkort udadtil.
  • Stor fleksibilitet - en hybridbil giver dig mulighed for at køre på el inde i storbyerne, mens du kan skifte over til benzin eller diesel på de lange strækninger.

Vil du høre mere om dine muligheder for leasing af Ford Kuga Hybrid? Kontakt os allerede i dag, så vi kan give dig kompetent rådgivning.