facebook

Mercedes Leasing

Leder du efter den perfekte løsning til at erhvervslease din nye Mercedes-firmabil, så er du kommet det rette sted. Hos Fleggaard Leasing har vi udviklet en række leasingmodeller, der passer til de krav, der stilles i dag. Uanset hvilken model du vælger til at lease din nye Mercedes, så får du en række fordele gennem vores leasing-services.

Hvad får du med Mercedes leasing?

Du behøver nemlig ikke at betale hele afgiften på én gang, men kan i stedet betale den forholdsmæssigt gennem leasingperioden. Desuden slipper for selv at holde styr på dine erhvervsleasede firmabiler. Det holder vi styr på for dig, hvis du ønsker det. Derudover får du favorable priser, fordi vi forhandler dem hjem for dig. 

Udover de mange fordele ved at erhvervslease, så er det også en klar fordel, at du får den perfekte bil til dine medarbejdere. Hvis dine ansatte bruger meget tid i bilen og besøger kunder i den, så er den det perfekte visitkort, hvor end de kommer frem. En lækker Mercedes udstråler professionalitet og kvalitet, og det får du, uanset hvilken af vores mange modeller, du vælger at lease. Har du spørgsmål til vores services, så tøv ikke med at kontakte os.