facebook

Citroën Erhvervsleasing

Du kan lease en lang række lækre Citroën-biler til erhverv hos Fleggaard Leasing. Citroën erhvervsleasing giver dig en masse fordele som erhvervskunde, og det kan derfor betale sig at tjekke dine muligheder ud, hvis du er på udkig efter nye firmabiler. Blandt de største fordele ved erhvervsleasing er:

 

  • Du får leasingaftaler på forholdsmæssig afgift, hvilket giver dig en attraktiv månedlig ydelse i forhold til at købe bilen på fuld afgift.
  • De lave månedlige ydelser er med til at sikre en minimal belastning af din virksomheds økonomi.
  • Du får del i Fleggaard leasings attraktive brændstofaftaler og eget brændstofkort.

Citroën erhvervsleasing sikrer glade medarbejdere

De af dine medarbejdere der bruger meget tid på at køre rundt og skabe værdi for din virksomhed, fortjener naturligvis en masse komfort og en stor køreglæde. Derfor er det vigtigt for din virksomhed at sikre leasingaftaler, som kan give dig glade medarbejdere og pålidelige firmabiler.

Ved at erhvervslease hos Fleggaard Leasing får du mulighed for at vælge mellem en masse forskellige løsninger, så du kan finde frem til den aftale, der passer perfekt til dig og din virksomhed – og som kan give maksimal glæde hos dine medarbejdere. Tag et kig på udvalget af Citroën-modeller, du finder i vores online-showroom.