facebook

Audi Leasing

Når du vælger at lease din nye firmabil gennem Fleggaard Leasing, får du en række fordele. Vi har forskellige leasingmodeller, så du kan vælge den model, der passer til din virksomhed. Måske drømmer du om at lease en Audi som firmabil til dine medarbejdere, men du bekymrer dig om den høje registreringsafgift for en luksusbil? Så er vores flexleasing en god model for dig.

Hvorfor lease sin firmabil?

Du har også mulighed for leasing af Audi gennem vores løsninger med operationel leasing eller finansiel leasing. Du kan læse om vores mange leasingmuligheder her på siden. Du kan også kontakte os med spørgsmål til lige netop din virksomhed og dens muligheder.

Der er mange fordele ved at lease sine firmabiler frem for at købe dem. En af de største grunde er, at du ikke skal have det fulde beløb op af lommen for bilerne med det samme. En anden fordel er, at du ikke selv behøver at stå for administrationen af bilerne. Vi tager os af det hele, hvis du ønsker det. Når du leaser en Audi gennem os, får du også den fordel, at vi har forhandlet gode indkøbspriser på dine vegne, både for bilen og dens udstyr.