facebook

Grænseleasing

Er du en dansk virksomhed, som har medarbejdere i Tyskland og derfor gerne vil tilbyde dem en firmabil på tyske plader?

Dette kan sagtens lade sig gøre – vi kalder det grænseleasing. Og flere af vores kunder vælger denne løsning, der følger nemlig mange fordele med.

Med vores grænseleasingkoncept gør vi det super let for dig at tilbyde dine medarbejdere en attraktiv leasingbil på tyske plader til favorable priser.

Vi bistår med rådgivning og sparring i tilbuds- og beslutningsprocessen, så I er sikre på at få den aftale med hjem, der imødekommer jeres behov bedst muligt.

Vi er eksperter på området og sørger for alt det praktiske:

✓ Tysk kasko-/ansvarsforsikring                
✓ Service og vedligehold
✓ Dækaftale
✓ Tysk grøn ejerafgift ”KFZ Steuer”
✓ Radio TV-gebyr
✓ Oplysning af tysk beskatning ”bruttolistepris”
✓ Dansk kontrakt og faktura
✓ Ingen restværdi risiko

Leasing af bil i Tyskland

Hos Fleggaard Leasing tilbyder vi et bredt udvalg af leasingaftaler til erhverv – og derfor kan vi naturligvis også være behjælpelige, hvis det gælder leasing af biler i Tyskland.

Vi skræddersyer den rette leasingløsning, der passer til din virksomhed og jeres medarbejderes kørselsbehov – også hvis de er bosat i Tyskland. Du kan med andre ord sagtens tilbyde dine tyske medarbejdere en attraktiv firmabil, selvom virksomheden er dansk. Vi har et stort udvalg af firmabiler, der kan bruge i forskellige erhverv, alt efter hvad præferencen og behovet er.

I Fleggaard Leasing har vi erfaringen med os, når det gælder erhvervsaftaler, og derfor kan vi rådgive enhver kunde. Har du spørgsmål til, hvordan grænseleasing fungerer, eller til hvilke fordele der er ved denne model? Tøv ikke med at kontakte os, så får vi en snak om mulighederne.


Få eksperthjælp til at komme i gang. 

Kontakt Julian Marten. 

tlf. +45 72 13 20 07 | mail. jmn@fleggaard.dk